Recension; NORDIC NOIR LONGWEAR EYESHADOW STICK från Lumene

Lumene är ett märke jag inte skrivit så väldigt mycket om, men som jag tycker mycket om. Alltså tycker som i gillar!

Jag har flera gånger förvånats över hur hög kvalité deras foundations håller, trots den plånboksvänliga prislappen. Lumene har senaste tiden också genomgått flertalet förändringar till det bättre. Både vad gäller innehåll, utseende och efterfrågan. De erbjuder både hudvård och makeup och i båda kategorier har jag hittat flertalet produkter som jag verkligen gillar!

Nu var det dags att prova de nya chubby ögonskuggspennorna NORDIC NOIR LONGWEAR EYESHADOW STICK en krämig ögonskugga i en uppskruvningsbar, tjock penna.

De här får tre S av mig; Snabbt, Smidigt och Snyggt!

Enkla att applicera och håller bra hela dagen!

Ögonskuggspennan kommer i sex färger, (se bild nedan) och kostar cirka 179kronor.

Jag provade nyanserna 1 (Midsummer Brown) & 2 (forest taupe) och la min makeup runt halv åtta på morgonen.

(Yup, that’s My hairy arm and My tat’ of wisdom and words to live by)

När det var dags att ta bort makeupen runt tiosnåret på kvällen så satt allt fortfarande kvar på samma plats där jag applicerat den, med andra ord bra hållbarhet! Vid applicering känns konsistensen nästan krämig, fastän den är som en tjock penna. Jag applicerade pennan direkt på locket, och använde mig sedan av en pensel för att sudda till kanterna eftersom jag ville ha dem lite mjukare. De två nyanserna var jättefina tillsammans och jag kommer definitivt att ha NORDIC NOIR LONGWEAR EYESHADOW STICK som go to skugga när jag har bråttom.

Tyvärr kom jag på efter att jag sminkat av mig att jag glömt fota ögonen med skuggorna på 🙈

Läs mer om Lumene och deras sortiment här

De här produkterna har jag fått som arbetsprover. Jag har inga krav på att skriva om produkterna och det är heller inget samarbete med märket i fråga. Alla åsikter i det här inlägget är mina egna och jag har inte fått något för att skriva detta inlägg.

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *