Pressveckan

Igår gick första dagen på pressveckan av stapeln, fyra dagar dåPR-byråer öppnar upp för bloggare, press och influencers för att visa alla nyheter.

Igår hann jag med två av dem, PRESSKONTAKTERNA och SPALTPR.

Hos PRESSKONTAKTERNA var det fullt ös med deras nya koncept såna här dagar, som de kalla Beauty Boost. De har då flera representanter från sina varumärken på plats, och som besökare får man tillfälle att prova på diverse behandlingar, eller ställa ingående frågor.

Igår kunde man till exempel få brynen färgade av Refectocil (jag har redan två favoriter vad gäller frans&brynfärg och INGEN annan rör mina bryn) så jag tackade vänligt nej.

Excuviance bjöd också på mini-ansiktsbehandling, men även här fick jag tyvärr säga nej även om jag såååå gärna ville! Men eftersom jag just nu använder andra syrabaserade produkter, så ville jag inte ”risk it”.

Ljuvliga Karin från Baldacci var och presenterade nyheten från OLAPLEX, nämligen schampo och balsam som tillskott till hemmabehandlingengsmasken.

Såväl schampo som balsam innehåller också molekylen OLAPLEX som du kan läsa mer om i mitt inlägg här. Viktigt i schamponeringsritualen (gäller alltid med mask) är att man först schamponerar, sedan lägger behandlingsmasken tio minuter och ALLTID avslutar med balsam.

Jag pratade också länge med representanten från Babyliss som var där för att visa och berätta om en ny och uppdaterad version av deras IPL-maskin för hemmabruk. Här finns hur mycket som helst att skriva om, men det kommer att komma i ett separat inlägg längre fram 😉

Jag kikade också närmre på några av produkterna inom K-beauty som distribueras av GLOWid i Sverige. Bland annat saluför de leegeehaam, Klairs, HYGGEE och by Wishtrend.

MAC cosmetics är ny kund hos PRESSKONTAKTERNA och de hade två tjejer på plats som la makeup, samt så var TONI&GUY där för att styla hår och berätta mer om sina produkter. Jag har en del produkter från TONI&GUY som jag provat tidigare och tycker om, så det ska bli spännande att prova fler produkter från dem. Med mig hem fick jag bland annat en root liftning spray som jag kommer att prova nu genast när jag fönar håret.

En liten (i storlek) produkt som jag ser ram emot att prova när den lanserats (23e april) är denna lille rackaren från R+Co. Ett litet stift som kommer (förhoppningsvis) rädda många frisyrer. Ett stift som ska hålla ner små strån som kan sticka upp på huvudet efter styling!

Jag tror att den här kommer bli super i både tv och foto, då det syns så himla väl när någon har små ”antenner” som sticker upp. Den kommer göra sig perfekt i frilansväskan! (Lanserinsdatum är 23e april)

Lite fler bilder från PRESSKONTAKTERNA nedan.

MAGISKA MÖNSTER ovan! Vill ha som tapet 😍🙈

Efter PRESSKONTAKTERNA begav jag mig vidare till SPALTPR för att kika närmre på deras nyheter. SPALTPR har bland annat OBH-nordica, KEVIN MURPHY, Yves Rocher, Masque Bar, batiste, Aesop, Morris&Luca med flera.

En timmes mysigt häng med kläm & känn, mingel och en lång önskelista på produkter jag vill prova, bland annat de här smidiga små sprayflaskorna från KEVIN MURPHY, för att snabbt och enkelt täcka utväxt och/eller gråa strån mellan färgningar.

Har höga förväntningar på de här 😊

Hos SPALT fanns också dessa härliga ljus med diverse texter och citat, det här var nog mitt favoritcitat;

Nu är det dock dags att hoppa in i duschen och sedan ska jag bege mig ut i solen och dag två på Pressveckan.

More to come 😘😘

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *