Brush heaven?

För tre veckor var jag på 10års lunch hos ecotools, som jag berättade om här. Men jag fick också hem ett bud med penslar från Morris&Luca!

Jag har följt Morris & Luca på instagram ett tag, men bara testat någon enstaka pensel tidigare, så jag blev så glatt överraskad när det ringde på porttelefonen med bud som kom med dessa godingar

Morris & Luca är ett svenskt märke med passion för exceptionellt bra verktyg. Märket skapades av syskonen Jonas och Johanna som fått sitt intresse för skönhet genom familjearv. Ett familjeföretag daterat fem generationer bakåt i tiden, med start i Uppsala. Ett familjeföretag som växte i såväl storlek som passion för skönhet av kvalité.

Efter flera år i familjeföretaget och med glädjen att arbeta med flertalet high end märken så kände syskonen att det fanns ett glapp i marknaden. En avsaknad av högkvalitativa redskap, i form av penslar och borstar, och vips så föddes idén till att skapa en egen linje redskap.

Tack vare sin mångåriga erfarenhet och kunskap från branschen, gav sig syskonen på att fylla tomrummet.

I hela två år sökte de efter de bästa borstmakarna i världen, och 2014, efter ytterligare ett år av finslipning, lanserades 21 borstar, samtliga noggrant utvalda för sitt syfte.

Sedan lanseringen 2014 har märket vunnit flertalet priser, bäst i test och blivit omskrivna i flera stora magasin. Men det viktigaste, enligt syskonen, är att du som användare känner skillnad! Visionen är att alla penslar ska vara som en vän du kan förlita dig på, att ge dig det där extra självförtroendet varje gång du applicerar din makeup. Och du, om du är rädd om dina penslar och tar väl hand om dem, så håller de i flera år.

Har verkligen inte hunnit ens plocka fram penslarna förrän nu, och jag är så nyfiken på att äntligen testa!

Fortsättning följer..

Tusen tack Johanna från Morris & Luca ❤️😘🙏

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *