SMOOTH SUGARS caring scrub nyhet från L’oreal

NYHET från L’OREAL paris!

Under Daisy beauty expo för några helger sedan var en av utställarna på plats L’OREAL som hade inrett ett helt rum som ett Parisiskt torg med cafébord, glass, hav av blommor och till och med en fransk liten balkong. En artist som tecknade av oss besökare och godisskålar fyllda till bredden med sötsaker varvat med nya läpprodukter, primers och mascaraprimer.

En av nyheterna som presenterades var den nya serien med scrub för ansiktet, SMOOTH SUGARS CARING SCRUB (rek pris 129kr)

Produkterna presenteras av L’OREAL såhär;

Sugar scrub som vårdar huden, med en unik kombination av särskilt utvalda exfolierande ingredienser med 3 fina sockerarter (brunt, ljust och vitt) av 100% ursprung.

SMOOTH SUGARS appliceras med torra fingrar på ren och torr hud. Sedan tillsätter man lite varmt vatten och masserar försiktigt på ansiktet med cirkulära rörelser. När sockret har smält så sköljer man av med varmt vatten.

SMOOTH SUGARS CARING SCRUB kommer i tre olika varianter; clearing scrub, glow scrub och caring scrub.

CLEARING SCRUB med 3 fina sockerarter och kiwikärnor. Skrubben exfolierar huden och gör den mjuk samt ska pormaskar upplevas reducerade. Med essentiella oljor från pepparmynta (rogivande egenskaper) och citrongräs (rengörande egenskaper) ska denna reducera orenheter, lugna huden och ge en ren, fräsch och silkeslen hud. Den lätta och vårdande gelformulan har en härlig och behaglig doft och ger en unik rengöringsupplevelse med en värmande känsla.

GLOW SCRUB med 3 fina sockerarter samt acaipulver för att försiktigt exfoliera huden. Formulär innehåller också druvkärneolja och monoiolja som båda är kända för sina återfuktande och vårdande egenskaper. Den här skrubben är formulerad för att exfoliera huden, göra den mjuk och ge en ren, fräsch och silkeslen hud. Den lätta, mjuka formulan har en härlig doft och ger en unik rengöringsupplevelse.

CARING SCRUB med 3 fina sockerarter samt kakaosmör och kokosnötsolja som är kända för sina närande, vårdande och skyddande egenskaper samt kakaofrö för att exfoliera huden, avlägsna döda hudceller och ge en mjuk hud. Den fylliga, vårdande formulan har en härlig doft och ger en unik rengöringsupplevelse.

På expot fick vi klämma och känna på alla tre varianter av SMOOTH SUGARS CARING SCRUB och med oss hem fick vi också alla tre. Jag ville såklart öppna alla på en gång på grund av samtliga bara skrek MUMS för huden! MEN, jag har hejdat mig och faktiskt börjat med att öppna bara den ena: CARING SCRUB. Har hunnitprova två gånger nu och den är så himla skön! För det första doften… jag vill äta den så gott doftar den! Och jag som inte ens är ett stort fan av choklad (gillar typ fuskchoklad som typ dumle), men den här kan ha fått mig att bli en chokladälskare! I alla fall på huden.

Konsistensen är först tjock, nästan lite hård och stum. Men värmen i fingrarna och i huden gör att den SMÄLTER vid beröring och blir helt underbart ljuvlig på huden! Själva kornen är små, så små. Den exfolierar försiktigt och lämna huden göttigt mjuk och väldoftande. Medan jag skriver om den vill jag genast gå och använda den, igen.

Blir spännande att se vad jag tycker om de andra två när det blir dags att prova dem! Tänker faktiskt vara en duktig flicka och göra slut på en först, innan jag öppnar nästa.

Har du provat någon av dessa och i så fall vilken och vad tyckte du?

De här produkterna har jag fått som arbetsprover. Jag har inga krav på att skriva om produkterna och det är heller inget samarbete med märket i fråga. Alla åsikter i det här inlägget är mina egna och jag har inte fått något för att skriva detta inlägg. 

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *