SKINOVAGE från Babor

Babor är hudvård som funnits sedan 1956! Nu gör Babor gör Sitt femte år i Sverige med en stadigt uppåtgående ökning med hela 35% varje år!

Idag är de Top fem i branschen av salongsmärken här i Sverige!

En anledning till framgångarna är att märket, med huvudkontor i Tyskland, har 15 egna forskare bestående av dermatologer, biokemister, molekylärbiologi, fysiker och experter.

Med ett skafferi av över 400 produkter i sin portfölj, med ny teknik och med forskning som går framåt, kan produkterna utvecklas för att bli ÄNNU bättre!

I förra veckan presenterade Babor Sverige den nya och förbättrade vardagslyxserien SKINOVAGE. Från att ha innehållit hela 47 produkter är SKINOVAGE nu nedskalat, och indelat i fem serier.

Med hjälp av en relativt ny teknik och forskning (20år), epigenitik, har man skapat nya produkter med skräddarsydda användningsområden.

Epigenitik förklarar vilka gener som är påslagna och vilka som vilar. Epigenitiken kan påverka långt mer än man tror och mer än man tidigare vetat, nämligen upp till hela 70%

Från att ha sett på huden som en produkt av våra gener, vet man alltså nu tack vare epiteknik att så inte är fallet! En vilande gen kan väckas och därmed påverkas. Genom att bibehålla de bra cellegenskaperna aktiverade längre, stärks cellerna och vi åldras långsammare.

Genom forskning sökte Babor´s team en naturlig ingrediens som har just den här epigenetiska effekten och man fann då bidrottninggelé. Det som gör ett arbetsbi till en drottning, är det verksamma ämnet royalactin. Ämnet i sig är alldeles för stort för att penetrera huden och ge någon effekt, men med en ny peptid som har samma effekt som royalactin och som kan tas upp av huden, aktiveras cellförnyelsen och cellerna ska stärkas. Denna peptid kallar Babor för POWER-PEPTID.

Den nya och uppdaterade SKINOVAGE består av fem serier med totalt 27 produkter. Varje produkt har en siffra från 3 till 5, som beskriver ordningen på den perfekta hudvårsritualen.

De fem serierna är

BALANCING

VITALIZING

MOISTURIZING

CALMING

PURIFYING

För att läsa mer om Babor och hitta återförsäljare så kan du kika in här

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *