NIOD har landat i Sverige!

Om du är en hudvårdsnörd, som gillar det senaste inom hudvård så har du säkert hört talas om deciem?

Deciem är det Kanadensiska företaget som tagit branschen med storm! Och jag menar typ orkanstyrka. Deciems framfart är verkligen out of the ordinary. Likt inget annat företag har de klättrat, och fått konsumenten att klättra – på väggarna – då deras produkter ständigt går out of stock på grund av att produktionen inte hinner med. Det är, helt enkelt, SÅ populära produkter så de hinner knappt in på hyllan förrän de vandrat ut igen!

Så vad är det för märken som Deciem har? Jo, de kanske mest populära och mest kända är The Ordinary, och dess ”storasyster” NIOD – som alltså nu äntligen landat i Sverige!! Yippee-kay-yayyyyyy vill jag skrika!

NIOD står för Non Invasive Options in Dermal science. Det är hudvård för den insatte, för hudvårdsnörden, för den som vill ha hudvård med teknologi bakom som får din hud att kännas pånyttfödd, ungdomlig ja f-ing j-a perfekt!

Det är skincare of the hyper educated. Det är nischprodukter som riktar in sig på hudhälsa. Det är teknologi som ifrågasatt vad som händer i huden när vi utsätts för sol, vind, vatten, avgaser, stress, åldrande och så vidare. Det är produkter, som istället för att sätta plåster på symtomen, stärker din huds förmåga att se till att symtomen inte uppstår. Låter det som mumbo-jumbo? Trust me, it´s not. Jag har under mina tio år som hudterapeut ALDRIG provat ett märke som gett mig sådana SYNBARA resultat på SÅ kort tid! Jag är helt blown away av NIOD och hennes lillasyster the Ordinary (som kommer till Sverige tidigt 2018)!

Sedan jag sa upp mig från min tjänst som utbildare hos Dermarome för två år sedan för att gå tillbaka till frilans, så har jag lite till och från känt att jag saknat att jobba med hudvård. Jag har genom bloggen stött på och provat många nya märken, och varit i kontakt med några för eventuellt jobb. Men det är liksom inget som känt så där helt rätt. Jag har liksom inte känt det där PIRRET för ett märke som jag vill ha.

Sen fick jag höra att Deciem kommer till Sverige och att Dermarome är den agentur som blir leverantör för Deciems portfölj. Du som läst informationen om mig, vet också att hälften av mitt påbrå är Kanadensiskt, precis som Deciem. Och Dermarome, ett företag som jag på ett eller annat sätt var anställd och jobbade för i tio år!

Så, ett mail och ett möte (och några mail till) senare med VD Joakim, blev det bestämt; jag ska vara med på Deciem och NIODs resa i Sverige! Jag är så taggad!

Och IDAG LANSERAR VI!

Först ut är Åhléns city i Stockholm med en übercool pop-up yta precis vid huvudentrén.

Jag kommer att ansvara för att dra igång disken som counter manager på Åhléns och hoppas att du kommer förbi om du vill höra mer om NIOD & Deciem 😍

Så under ett halvår kommer jag att vara på Åhléns city ungefär 3-4 dagar i veckan, och vid sidan av kommer jag att fortsätta frilansa som vanligt.

Jag kommer att fortsätta skriva om skönhet, inklusive hudvård och jag kommer fortsatt att prova produkter från alla märken! Det förändras faktiskt inte! För jag tycker det är viktigt att ha koll på konkurrenter, att veta vad som är nytt på marknaden, och jag kommer alltid att vara helt ärlig och transparent i mina åsikter.

Bilder nedan från frukostmöte med glada skönhetsjournalister, och klockan tio slår vi upp portarna för allmänheten. Kom in och säg hej och låt mig berätta mer!😘😘

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *