Micellär favorit

Under Pressveckan var jag bland annat hos Polhem PR och en av produkterna jag blev nyfiken på då var den nya rengöringen från Lumene som ingår i deras serie LÄHDE. Jag har sedan tidigare provat (och använder ibland fortfarande) den klassiska micellära rengöringen från samma serie, och gillar den. Men torr och känslig som jag är, samt att denna nya även ska ta vattenfast makeup (jag använder alltid vattenfast mascara) så skuttade jag till med ett ”åååh” när jag såg den här i hyllan!

Och som jag ”ååååh-ade” mig idag när jag kom hem från jobbet och en påse med överraskningar hängde på dörren 😍

I påsen låg dessa godingar, och med en handskriven lapp!

Älskar handskrivna meddelanden, då det känns mycket mer personligt. (Tack finaste Hedda❤️)

Efter att jag fått av den lille ytterkläderna var jag så ivrig att prova så sminket åkte av direkt! Vad jag tyckte? Scrolla lite längre ner så får du läsa. Men först;

Såhär beskrivs produkten av Lumene;

”Detta tvåfasiga micellärvatten innehåller vårdande ekologisk nordisk björksav, nordiskt källvatten och havtornsolja för att fånga alla orenheter och avlägsna även det tuffaste vattenfasta sminket. Den milda sammansättningen är utformad för normal till torr och känslig hud, och kan användas på ansikte, ögon och läppar för att lösa upp smink utan att gnugga. Huden lämnas ren, mjuk och återfuktad helt utan fettrester.”

Mitt utlåtande? HERRE.MIN.GUUUUUUUD vad den här passar min hud!!! Jag vart, nästan mållös. Och tro mig, det händer inte ofta😂

Idag hade jag en rätt enkel makeup med bareMinerals Complexion rescue, följt av blur foundation från lumene, rouge från Idun minerals, bryn från Brow gal och eyeko, samt vattenfast mascara från lumene och en eyepaint från Mac.

Jag tog två bomullsrondeller och hällde ut lite micellärvatten i dem. Ena sidan av den första över ena ögat. Andra sidan av den första till andra ögat. Båda bryn med första rondellen. Foundation bort i ett nafs med den andra rondellen. That’s it! TVÅ rondeller med produkt! Och det INKLUSIVE vattenfast mascara!

Och sen då, hur kändes huden? På fullt allvar, jag blev side-tracked och glömde smörja in mig! Vilket normalt sett skulle betyda att jag vid det här laget (3 timmar senare) skulle förvandlats till ett visset russin. Men jag känner mig inte ens torr 😃 och ingen fet eller flottig yta på huden, bara..mjuk. Ja, jag känner mig mjuk och babylen.

Kan tala om att den här produkten, för min hud, är den absolut bästa micellära rengöringen jag testat-NÅGONSIN. Jag tror att det kan vara en av mina bästa rengöringar överlag.

En flaska på 250ml kostar 99kr

Passande nog (behövde hitta en bra bild) så säljs den här just nu på Åhléns för 79kr, till och med den 15/5

Jag kommer definitivt passa på att köpa en till, som jag kan ha i frilansväskan. Den här, den är min, min, min 😊 check på rengöring till semestern då 😉

Den här produkten har jag fått som arbetsprov. Jag har inga krav på att skriva om produkten och det är heller inget samarbete med märket i fråga. Alla åsikter i det här inlägget är mina egna och jag har inte fått något för att skriva detta inlägg. 

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *