Björk&Berries Cleansing gel formula

Under Daisy Beauty expo fick jag tillfälle att stifta ny bekantskap med flera märken varav ett är det svenska eco-luxury märket Björk&Berries.

Med oss hem i goodie-bagen fick vi bland annat en ljuvlig rengöringsgèl för ansiktet, CLEANSING GEL FORMULA.

Såhär beskrivs rengöringen av företaget;

”Gentle and Nourishing Cleansing Gel Formula avlägsnar effektivt orenheter och minskar synligheten av porer utan att irritera eller torka ut huden. Med hjälp av anti-irriterande rosa lera, som är naturligt rik på mineraler, avlägsnas toxiner och orenheter från huden på ett milt och skonsamt sätt.

Den unika kombinationen av lugnande och återuppbyggande beta-glucan från havre och ekologiskt grönt mandarinvatten, ökar hudens elasticitet, förebygger uttorkning, samt stimulerar vitaliteten i cellerna och bidrar till en fastare och friskare hud.”

Personligen blir jag ofta skeptisk mot lera, eftersom jag är rädd att min redan torra hud ska kännas ännu torrare! Men på något sätt har Björk&Berries lyckats skapa en rengöring baserad på just lera (rosa sådan) som inte får min hud att kännas torr och stram!

CLEANSING GEL FORMULA från björk&berries har blivit en del av min dagliga rutin. Jag använder den varje morgon för att rengöra ansiktet på ett mjukt och skonsamt sätt innan jag startar dagen.

Produkten appliceras på fuktad hud och masseras sedan in på huden.

En lyxigt, tung flaska med pump, innehållande 100ml rengöring kostar 295 kronor. Det här är en rengöring som jag definitivt kan tänka mig att köpa igen, när mitt arbetsprov tagit slut.

Den här produkten har jag fått som arbetsprov. Jag har inga krav på att skriva om produkten och det är heller inget samarbete med märket i fråga. Alla åsikter i det här inlägget är mina egna och jag har inte fått något för att skriva detta inlägg. 

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *