Jul hos ghd

Igår var det visning hos ghd med årets julkollektion!

Varje julsäsong har ghd en limiten edition kollektion som enbart finns den säsongen, och i år har den fått namnet NOCTURNE 

På plats var både ghd´s magiske utbildare i Sverige, Daniel Phu Huynh och Hollywoods favorit stylist GregoryPatterson.

(Gregory i bild och in action)

Tillsammans visade de fyra olika looker, där den gemensamma nämnaren var att med enkla medel skapa en kvällslook utifrån en daglook.

(Ursäkta suddig bild)

Självklart också med den nya limiten edition contour tången som kan användas både till att skapa volym, textur och/eller effekter. (Se effekten i ovan bild, där creppningen kikar fram som en detalj i lockarna)

ghd är stylingverktyg som är väldigt populära hos såväl konsument som proffs! I min frilansväska har jag samtliga verktyg från ghd och jag älskar dem. Dels för att de är lätta att hantera, men framförallt för att de har en värmeteknologi som är oslagbar; verktygen blir nämligen aldrig varmare än 185 grader! Det gör att man sliter minimalt på håret! Ett hår är nämligen uppbyggt på så sätt, att det är vid just 185 grader som du kan manipulera dess form. Inte 184, inte 186 utan exakt 185 grader krävs för att det ska ske en process i hårstrået som heter glass transition phase. Det är i den fasen det är fysiskt möjligt för ett hår att ändra sin form, till exempel att gå från lockigt till rakt eller vice versa.

Alla ghd´s verktyg har en teknologi där det sitter sammanlagt 6 sensorer (3 på varje sida), så att hela verktyget håller en jämn temperatur, för att underlätta styling (manipulering) av håret. Dessutom har verktygen från ghd en spärr som gör att temperaturen kan aldrig överstiga just 185 grader.

De 185 graderna, tillsammans med 6 sensorer för jämn värmefördelning, gör att det är lätt att lyckas! Och med minimalt slitage, då du inte riskerar att bränna sönder ditt hår.

Nu gillar jag ju alla verktyg från ghd, men det jag ALLTID har med i väskan är ghd´s styler (den som ser ut som en plattång). Det jag gillar med den nya stylern är att det är just en styler, och inte en ”vanlig” plattång. Med stylern går det nämligen att både göra håret rakt, lockigt, vågigt eller skapa volym! Multifunktionellt helt enkelt! Och i säsongens tema NOCTURNE går tonerna i lila och blommigt, hur snyggt?

Utöver verktyg har ghd även en serie stylingprodukter som till exempel root lift spray, värmeskydd, lockspray, hårspray med mera.

För att se hela säsongens kollektion och resten av ghd´s sortiment, kika gärna in här

Kan också tipsa om att följa både Daniel och Gregory på instagram för inspiration;

@dphair

@gregorypattersonhair

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *