Söndag i Båstad

Ännu en härlig sommardag med klarblå himmel och 30 grader!

Igår tog vi en tur ner till Båstad med sambon, sonen, hunden och sambons familj bestående av bror med fästmö och deras son, samt sambons mamma och farbror. Strosandes längs med kajen bland båtar och glada semesterfirare hade vi siktet inställt på Jipata thaimassage som huserar längs med hamnpromenaden på sommarhalvåret. En mysig thaisalong som på somrarna flyttar en del av verksamheten till hamnen i Båstad där de erbjuder nedan behandlingar;

Frida (svågerns fästmö) hade styrt upp med valfri behandling och utan tvekan valde jag nack&ryggmassage. Har problem med broskbildningar i ryggen och höger skulderblad efter en bilolycka 2009, och med mitt yrke där jag statiskt arbetar med höger hand i luften så kan jag ha rejält ont emellanåt.

(⬆️ därinne låg jag)

Var lite nervös i början, svårt att slappna av. Dels för att jag aldrig varit på thailändsk massage, men också för att jag sista halvåret haft mer ont än vanligt. Lyckades slappna av efter en stund, inte för att det var direkt behaglig massage utan tvärtom-herre min je vad det gjorde ont emellanåt på mina ömma punkter men (ursäkta svordomen) satan vad Minoy som behandlade mig kunde lossa på knutor!

Kan inte säga att det är den skönaste massagen jag varit på, men definitivt den BÄSTA! Sambon sa till och med igår kväll när han klämde på min axel att; jädrar, såhär avslappnad har du aldrig varit i axeln (läs kappmuskeln)

Högsta betyg! Kommer definitivt bli stammis på somrarna och rekommenderar varmt om en har vägarna förbi Båstad.

Efter massagen hängde vi på stranden, käkade halloumiburgare och glass innan vi styrde kosan hemåt mot mellbystrand igen. En bra dag helt enkelt 😊

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *