Slut på semestern… och tacksamhet!

Wow vad fort fyra veckor kan gå! Är så glad och tacksam att jag som egen företagare kan unna mig ledighet tillsammans med min familj!

En av de saker jag hade som krav på mig själv när jag gick tillbaka till frilans för snart tre år sedan var att för att det ska funka så måste jag ha så pass många uppdrag att jag har råd att vara ledig varje sommar tillsammans med sambo, hund och barn.

Som egen företagare finns inga garantier och de jobb jag drar in avgör huruvida jag kan unna mig de där fyra veckorna varje sommar och lite längre ledigt över jul, resor och så vidare.

Är så oerhört tacksam att det flyter på för mig med frilansandet! Att jag har kunder som ger mig återkommande jobb och uppdrag, att min rygg håller och att jag fortfarande älskar mitt jobb!

Att styra och äga sin egen tid är en ynnest och det gör att jag har mer tid med min familj än jag någonsin hade när jag var heltidsanställd på ett måndag-fredag jobb 8-17. Jag har större frihet, väljer själv vilka jobb jag vill tacka ja eller nej till och jag jobbar när jag jobbar och är ledig när jag är ledig.

Att säga upp mig för tre år sedan från ett fast heltidsjobb för att testa vingarna igen som egen, är ett av de bästa besluten jag tagit.

Men Efter fyra veckors chillande är det nu dags att plocka fram penslar och kammar igen, med en fullspäckad tid framöver. Augusti är redan uppbokad med massor av roliga jobb, och jag börjar redan imorgon med brudmakeup och bruduppsättning. Har inte många lediga dagar under augusti, så räkna med sporadiska inlägg under tiden.

Avslutningsvis vill jag bara säga Tack, tack, tack till universum som låter mig livnära mig på något jag älskar! Och tack till min sambo som pusslar i sitt företagande (även han egen) för att göra mitt liv enklare.

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *