Pressvecka dag 2

Fullspäckad dag igen!

Upp i ottan för tidigt jobb på SVT. Hade klockan ställd på 02.40 men vaknade redan 01.20 och hade så svårt att somna om! Vred och vände mig och måste lyckats till slut för jag vaknade med ett ryck när klockan väl ringde.

Fullt ös på jobbet mellan 4-9 och sedan blev jag kvar då jag lovat en av programledarna att fixa fransarna med lash lift. Blev sedan hämtad av min vän och frilanskollega Maria som jag dragit med mig i dagarna två på lite pressevent 😍👯

Idag blev det först mingel hos Polhem där vi klämde och kände på nytt som kommer från bland annat Lumene,

beautyblender (som finns hos tex LYKO), Eleni&Chris som lanserat hudvård, det koreanska märket Kocostar som har jätteroliga masker med mera.

Efter en timme där blev det dags att åka hem för att sova några timmar, innan jag åkte in till stan för att möta upp Rebecka och gå på event med Sweedlashes och By Terry

för att kika närmre på det fina samarbetet De gjort med hela fyra limited edition fransar! Eventet hölls på Mr cake och både fransar och bakverk var to die for!

Två glas bubbel senare rullar jag nu hemåt för att vila upp mig inför imorgon, då den tredje och sista pressdagen går av stapeln och då ska jag hinna med hela fyra byråer! Hoppas jag somnar fort ikväll för jag vill verkligen kunna koncentrera mig imorgon.

Fortsättning följer… 

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *