Pressdagarna, dag 3

Somnade som en stock igår! Måste varit de två glasen bubbel va? En är ju inte direkt van vid att förtära alkoholhaltiga drycker längre 🙂

Hursomhelst, uppe med tuppen för att göra dag tre av pressdagarna. Först ut var det frukost hos Patriksson, vilket jag verkligen ser fram emot då jag sällan hinner (prioriterar) frukost hemma.

Hos Patriksson fanns representanter från SachajuanL:a bruket, Victor Vaissier och Kicks.

Hos Patriksson sprang jag också på Elin som jag sedan hade sällskap med resten av dagen.

Efter frukosten hos Patriksson rusade vi vidare till VASS och deras temadag BEAUTY LAB. Just VASS har så många märken inom både hudvård, hårvård och makeup, så det är knappast förvånande att vi spenderade säkert två timmar där, haha. Tänk att man kan ååååa och wooooowa och oja sig över kit, pennor, burkar och dofter fortfarande, efter så många år i branschen!

En superkul sak vi fick göra hos VASS var att kombinera vårt skräddarsydda schampo och balsam från det veganska hårmärket MARIA NILA. Basen med schampo respektive balsam var klar, och sedan fick man välja tre komponenter/egenskaper samt sin doft! Så himla häftigt! Jag valde värmeskydd, fukt, och volym i mitt. Ska bli spännande att prova!

Andra märken som vi klämde och kände på hos VASS var till exempel Decleor, cicamed, Elizabeth Arden, Rapunzel, Keune, Marc Jacobs, SEPHORA, Kat von D, ACO med flera. Ett axplock i bilderna nedan.

Väl färdiga (man blir aldrig färdig ha ha) hos VASS så traskade vi raskt vidare till ETICA och där fick vi se några märken som är helt nya på marknaden och även väldigt annorlunda! Vad sägs till exempel om schampo och balsam, där hela flaskan är gjord av matavfall? Och där det i en flaska döljer sig ett litet frö i botten, så när man sedan gjort slut på produkten så kan flaskan brytas ned av naturen och upp växer ett träd! Kan vara bland det coolaste jag hört inom skönhet, snacka om att ge tillbaka till moder jord till tusen procent! Det här kommer ni få läsa mer om inom kort 🙂

Hos ETICA kikade jag också på nyheter från GRÖNA GREDELINA som bara jag provat litegrann tidigare, jag fick också med mig ett solskydd från EVY som ska vara toppen att lägga under makeup, samt gottiga serum från TRANSDERMA.

Sist, men inte minst, och med armar långa som lianer pga tungt att bära, så gjorde vi ett snabbt stopp hos HANNA LISKA som är pr-byrå för det veganska märket VIVA LA DIVA.

Nu ska jag ”bara” gå igenom alla härliga arbetsprover och sortera, kategorisera, testa och sedan kommer det komma upp inlägg löpande från dagarna tre 😊💄

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *