Nytt jobb

En av de saker jag älskar med att vara frilans är variationen av jobb och projekt. Den ena dagen är sällan den andra lik, och jobbet är som en påse gott &blandat; lite av allt!

Spänd av förväntan inför ny vecka och nya projekt! I höstas landade jag ett nytt jobb som jag påbörjar imorgon, nämligen som lärare!

Om du snokat runt lite här så har du säkert sett att jag både pluggat pedagogik samt jobbat med både privatlektioner och som utbildare för flera olika märken i både makeup och hudvård. Jag har utbildat såväl privatpersoner som företag, i tekniker, märken, ingredienser och bemötande. Talat inför en person och flera hundra.

Att prata inför grupp har egentligen alltid varit något som jag varit…mindre bekväm med, men att prata om något man själv finner intressant och att lära någon något? Det är en helt annat grej, det är något jag brinner för något jag tycker om att göra.

Så imorgon börjar jag min första dag som kursledare på Medborgarskolan och ska hålla en intensiv (och intensivt kul hoppas jag) kurs i makeup grund. Vi ska gå igenom allt ifrån färglära, ljussättning, svartvitt foto, färgfoto, korrigering, skulpterande, brynformning, färgning av fransar och bryn, brudmakeup, trendmakeup, göra en perfekt sotning, hygien och produktkännedom, till materiallära, ergonomi och bemötande. Det kommer bli intensivt och roligt! Och jag är så glad att min första klass är fullbokad!

Jag är också så himla glad över att vi kommer att jobba med flera av mina favoritmärken! Jag har valt med omsorg, och jag väljer märken som även är hudvårdande och som har en god etik mot djur och natur.

Eleverna kommer att få jobba med flera olika typer av produkter och jag är så oerhört tacksam att både det svenska mineralmakeupmärket Idun och mitt favoritmärke på fransar och brynprodukter Depend har sponsrat mig med helt galet mycket produkter till skolan och våra utbildningar!

Jag kommer även att använda mig av mina favoriter från Lumene och har flera härliga samarbeten på gång, allt för att ge deltagarna på utbildningen en bred kännedom om alternativ!

I dagarna två har jag plockat bort ytterkartonage och sorterat och kategoriserat alla härliga, nya och generösa lådor fulla med produkter till skolan!

Hur glada kommer inte alla kursdeltagare vara att få gotta ner sig i nedan?

Tryck på nedan film för att se gaaaaalet många fransar också!!

http://beautykey.se/dominika/wp-content/uploads/2018/02/img_4375.mov

TACK, TACK OCH TUSEN GÅNGER TACK UNDERBARA FINA NI FÖR DETTA! ❤️❤️❤️

Jag kommer att skriva många gånger till om mitt nya jobb och jag hoppas kunna inspirera alla elever, och jag ser fram emot att vara med och utveckla utbildningarna på Medborgarskolan till att bli ännu bättre tillsammans med min fantastiskt härliga kollega Jenny Guerrero.

To be continued…

Dominika Newelska

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *