KISS NEW YORK Hydrating sheetmask

När vi var iväg på Daisy Beauty Cruise för några helger sedan, så var det amerikanska märket KISS NEW YORK professional ett av märkena som var med på plats. Jag har känt till KISS NEW YORK sedan typ 2002, då jag jobbade mycket med naglar och brukade bunkra upp ett lager av nageltippar, lim och verktyg under mina resor till Canada. KISS NEW YORK är nämligen känt för sina nagelprodukter och flitigt använt bland nagelteknologer i både USA och Canada. Så pass välanvänd, att de håller hela 90% av den amerikanska marknaden för just nagelprodukter. De har också lösfransar i alla olika slag och nu tar det väletablerade märket ett steg till, och lanserar makeup!

Vi fick med oss några härliga pressprover som jag använder och utvärderar för fullt, och jag kommer att skriva mer om just makeupen inom kort. Idag vill jag berätta om den här lilla godingen.


HYDRATING 100% COTTON FACIAL SHEET MASK

En serumberikad arkmask som ska ge en hälsosam och återfuktad hud. Och det är precis vad den gör! Själva masken/arket i sig är lätt i tyngden och sitter därför enkelt på plats i ansiktet. Arket kramar om huden för en bättre penetration av ingredienserna. Varje mask (det finns fler varianter, jag provade den återfuktande) är berikad med olika aktiva ingredienser för att främja en hälsosammare hud. Alla masker är fria från parabener (jag personligen räds inte parabener, men det är en annan historia) och artificiella färgämnen. Samtliga masker är dermatologiskt testade.

De masker som finns i sortimentet är följande;

Charcoal; porminimerande

African black soap; renande

Honey; närande

Cucumber; rogivande

Green Tea; matterande

Lemon; uppklarnande

Coconut Water; återfuktande

Aloe; mjukgörande
Jag har provat den som är återfuktande, coconut water, och jag ÄLSKAR DEN! Jag lider av vad man kallar ”skomakarens barn” det vill säga jag är duktig på att ta hand om andras hud, rekommendera produkter, göra behandling osv, men lite sämre på att ta hand om mig själv. Har en arsenal av produkter i femtioelva olika format men ändå lyckas alltid något komma emellan. Därför är jag extra förtjust i just ark/sheet masker. Det är så enkelt!

Så härom kvällen tänkte jag efter att jag sminkat av mig att nu MÅSTE jag göra något! Glåmig hud, torr som fnöske och allmänt rätt ”trött” i huden. På ett rengjort ansikte lägger man på arket och ser till att det sluter om huden.


Masken ska sitta på i 15 minuter och eftersom den verkligen satt på plats så kunde jag utan problem göra annat under tiden. Jag upplevde att masken kändes svalkande medan den låg på, vilket var extra skönt för ett trött ansikte. När 15 minuter gått tog jag bort masken och huden såg verkligen mer hälsosam ut! Jag kände mig ordentligt återfuktad och behövde inte ens smörja in mig med något efteråt. Själva arket hade fortfarande massor med serum kvar i sig, så det strök jag ned över halsen, dekolletaget och handryggen. DESSUTOM var arket så indränkt i produkt, så i förpackningen fanns så pass mycket serum kvar att jag kunde använda det både morgonen efter som serum under min dagcreme och på kvällen under min nattcreme. Med andra ord; MYCKET för pengarna!

Den här masken passar alla som behöver ge sin hud lite extra fukt. Perfekt såväl före makeup som efter avsminkning.

(Dessvärre har jag åkt ifrån prisinfon som ligger hemma och där är inte jag, så jag kommer uppdatera med priset i mitten på nästa vecka)

KISS NEW YORK professional kommer att lanseras hos LYKO i juni, förhoppningsvis lagom till midsommar.

Mer information om KISS NEW YORK professionals makeup sortiment kommer i ett separat inlägg 😊💄OBS! De här produkterna har jag fått som arbetsprov/pressprov. Jag har inga krav på att skriva om produkterna och det är heller inget samarbete med märket i fråga. Alla åsikter i det här inlägget är mina egna och jag har inte fått något för att skriva detta inlägg. 

Dominika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *