Helgen som gått, ris&ros

Måndag och ny vecka!

En sovmorgon ända till 8, följt av lämning på förskolan och promenad med hunden.

Nu, en stund för mig själv med kaffe och då tänkte jag passa på att uppdatera om helgen som fylldes med jobb i sportens tecken.

lördagen började vid 9 med promenad, frukosthäng med sonen och sedan färd mot Friends Arena och fotboll. Matchen mellan AIK och Norrköping som sändes på C-more och där stadion dånade med hungriga fotbollsfans! Jag är inget freak av sport, men när jag begav mig ut på plan (ok, sidan av planen – mina fötter var på gräset så det räknas som plan 😉) i halvlek för att göra touch ups på programledarna så fick jag faktiskt rysningar av stämningen på plats!

Stadion hade öppet tak och det gröna gräset bländades av den blå himlen ovanför, värmen som smög in genom det stora hålet och folkets glada ramsor. Kan nästan förstå tjusningen med att gå på match!

En rätt kort arbetsdag som var slut runt 18-snåret och väl hemma igen hade sambon förberett med grillning, en kall öl och framåt solnedgång såg vi en film. Klart godkänd lördag med andra ord!

Igår vaknade vi redan vid 8 för att städa och fejja hemma. Vi skulle visa lägenheten för några som har en större lägenhet vi vill byta med, och som galningar rusade vi kors och tvärs i lägenheten för att förbereda. Total antiklimax när de en kvart före visning ”kom på” att de visst inte ville byta ändå. Whaaaat? Med förklaringen ”vi var på er gård och balkongen är nog för liten”

Behöver jag skriva att jag vart både arg & besviken? De har ju inte ens SETT balkongen så HUR vet de det? Suck.. hade sett framför mig hur vi efter sommaren skulle boa in oss i ett större boende med eget rum till sonen och en egen gräsplätt till hunden. Måste lära mig att inte få upp förhoppningar sådär. Fan också.

Hursomhelst så vart det ju galet snyggt hemma då vi röjt undan alla leksaker, prylar och pryttlar så det får jag ändå räkna som bra.

Även igår hade jag jobb, så medan familjen var och badade och njöt av vårt fina väder huserade jag på SVT med Sportnytt hela eftermiddagen.

Bokade in bröllopsjobb längre fram, fick iväg ett par mail som gnagt av tidsbrist (läs ork) och när jag kom hem runt 22 på kvällen möttes jag av en ljuvlig bukett blommor och prinsesstårtsbakelse på mors dag. Så det blev en rätt fin söndag trots allt!

Idag väntar jobb på SVT klockan ett, så jag har en hel timme att bara njuta på balkongen innan jag måste fixa mig iordning. ☀️☀️☀️

Dominika Newelska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *