Tutorial – Ögonbryn

ögonbryn_tutorial

I det här inlägget tänkte jag gå igenom hur jag fyller i mina ögonbryn. Jag gör inte alla steg varje dag, men här går jag igenom allt!

ögonbryn1

På den första bilden kan du se hur mitt ögonbryn ser ut helt naturligt (fast jag har färgat det). Det första jag gör är att använda min ögonbrynspenna och måla ögonbrynets underkant som ett streck.

ögonbryn2

Sedan använder jag samma penna och fyller i brynets ytterkant, det vill säga från utkanten till ögonbrynets högsta punkt. Jag målar sedan små ”steck” upp från linjen jag målade i första steget. Detta gör att den inre halvan av ögonbrynet blir lite mindre skarpt.

ögonbryn3

Dessa två steg gör jag bara om jag har lite extra tid. Då använder jag en smal snedställd pensel och en ljus gråbrun ögonskugga och fyller i ögonbrynet för att få det lite fylligare. Sedan använder jag en concealer som är något ljusare än min hudton och applicerar längs brynets undersida för att få det mer skarpt. Tänk bara på att tona ut concealern ordentligt. Sen är det klart!

Kika gärna in på min blogg också :)
Renée Risberg

Renée Risberg

Mitt namn är Renée Risberg och jag är en glad tjej på 17 år. Jag skulle beskriva med själv som kreativ då ett av mina intressen är att experimentera med smink och nageldesigner. Jag älskar att inspirera andra och hoppas på att nå ut till dig som läser! Ett annat stort intresse jag har är att spela in covers och skapa egen musik! Kika gärna in på min blogg reneerisberg.forme.se

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *