Glöm raw food – nu är det raw makeup som gäller

raw_makeup

 

Eleven har fått in ett nytt makeupmärke, RMS Beauty, som klassar sina produkter som raw makeup. Spännande grepp! De ekologiska makeupprodukterna är också hudvårdande samt innehåller vitaminer och antioxidanter. RMS Beauty fokuserar på att ge lyster och skapa en naturlig makeup.

Priserna ligger på mellan 275 och 820 kr.

Här finns RMS Beauty raw makeup om du vill kika närmare på produkterna!

Är det här ett märke för dig?

Grattis Eleven – 11 år idag!

eleven11ar

 

Grattis till Eleven som fyller 11 år idag. 2004 startade butiken och då fanns det inte så många skönhetsbutiker att välja mellan – e-handeln var fortfarande ung. Fanns det fler än Hudoteket och Eleven – någon som minns? Det var dessa två jag shoppade ifrån ungefär vid den tidpunkten, förutom det smink jag köpte via Ebay och sålde på Tradera. Kul tider! :)

Missa inte alla fina erbjudanden på sajten!

Videoblogg: Min nya hårfärg

För någon vecka sedan bytte jag hårfärg från ljusblont till mellanblont med kopparröda reflexer. Det var inte alls planerat men ibland är det faktiskt bra med impulsagerande. I videon (som jag gjorde till min modeblogg www.kathe.nu) tycker jag till om min nya hårfärg. Och testar på det här med att videoblogga. Funderar på att börja recensera skönhetsprodukter här i bloggen.

Jag har dock upptäckt en nackdel  – håret blir fett mycket, mycket snabbare nu när jag har tonat det och inte har slingat det alls. Får se hur jag löser det inför nästa frisörbesök..

Någon kanske har bra tips att dela med sig av?